Család

Titokzatos férfi követi a gyerekeket Pétfürdőn

Titokzatos férfi követi a gyerekeket a Veszprém megyei Pétfürdőn. A szülők maguk akarják felderíteni az ügyet, a rendőrség ugyanis semmit sem tehet, gyerekek után gyalogolni ugyanis nem bűncselekmény.

Az ismeretlen a semmiből váratlanul bukkan fel, és egy ideig szótlanul követi a gyerekeket. A helyiek már a polgárőröknek is szóltak, de egyelőre nem találták meg a férfit.

Többen is hallottak az ismeretlen férfi akciójáról Pétfürdőn, de eddig senkinek sem sikerült fölfednie a kilétét. A szülők azt mondják, az illető a délutáni edzésekről hazatartó gyerekeket követi. A gyerekek arról panaszkodtak, két egymást követő napon is feltűnt nekik, hogy valaki utánuk gyalogol. Eddig annyit lehet csupán tudni, hogy a zaklató egy fiatalabb férfi lehet. A községben nem ez az első eset, korábban már akadt rá példa, hogy felnőtteket vagy gyerekeket zaklattak a nyílt utcán.

A szülők mindenképpen szeretnék kideríteni, ki ez a férfi, és mit akar a gyerekektől, ezért döntöttek úgy, hogy az edzések után maguk is követik a gyerekeket, hátha feltűnik az ismeretlen. A magánakciót azért csinálnák, mert a rendőrségen egyelőre hiába is jelentenék föl a férfit, amit tesz, az nem bűncselekmény – hangzott el az ATV Híradójában.

A Veszprém megyei településen bukkant fel a titokzatos férfi

További cikkek a témában az NLCafén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top