Család

A csábítás 5 illata

A férfiak szívéhez nem csak a hasukon át vezet az út. A különféle illatokra ugyanis nem csak mi nők, de a férfiak is legalább annyira fogékonyak. Íme, néhány vonzó illat, amivel az orránál fogva vezetheted a kiszemelt férfit.

 

Levendula
Levendulát számos illatkombináció tartalmaz, de önmagában is alkalmazható. Nyugtató hatásának köszönhetően az egyik legizgatóbb illat stresszes, túlhajszolt férfiak számára. Illatosítsd lakásod egy csepp levendulával, hogy az áhított férfi számára a te otthonod legyen a béke szigete!

Jázmin
Intenzív, testes és mámorító. Segít fenntartani a szexuális vágyat, serkenti a kísérletező kedvet. Egyes vélemények szerint az idegrendszerre gyakorolt lazító hatása révén megakadályozhatja a korai magömlést. Ha már sikerült megkaparintanod a kiszemelt férfit, egy kis jázminnal kapcsolatotok ellaposodását is megelőzheted.

A csábítás öt illata

 

Rózsa
Légies, diszkrét és nagyon romantikus. A szerelem szimbóluma ősidők óta. Illata boldogsághormont, úgynevezett dopamint szabadít fel a szervezetben. A legenda szerint már Kleopátra is rózsaillattal csábította Marcus Antoniust. Ezért kedveskedik ma is vörös rózsával a férfi szerelmének, és ugyanezért borítják rózsaszirmok a hagyomány szerint a nászutas lakosztályok hálószobáit. Ráadásul nem csak másokra van csábító hatással – te magad is szebbnek és vonzóbbnak érzed majd magad az illatfelhőjébe burkolózva.

Narancsvirág
Érzéki, tömény és édeskés. Csábereje kettős hatásában rejlik: nyugtatja a lelket és felkorbácsolja a testet. Oldja a testiséggel kapcsolatos gátlásokat. Kiválóan alkalmas arra, hogy egy nehéz, szürke hétköznap után estére ünneplőbe öltöztesd vele a lelked.

Vanília
Édeskés, nem túl rafinált illat, mely főleg középkorú és idősebb férfiakra hat izgatóan. Meghittséget, kiegyensúlyozott, családias légkört teremt. Egy kis vaníliával könnyedén odavarázsolhatod a szeretett férfi számára az otthon melegét.

 

Olvass még az illatokról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top