Család

Iskolásoknak mutogatta nemi szervét az idős szatír

Nem sokkal azután, hogy egy hasonló ügy miatti házi őrizetből kiszabadult, újra szeméremsértést követett el kiskorú gyermekek előtt egy budapesti férfi.

Az Ügyészség információi szerint a 61 éves férfi 2015. szeptember 29-én a XIII. kerületben, az Árpád híd metróállomás aluljárójának kijárata közelében végzett szeméremsértő tevékenységet, közben egy arra járó nőt is megszólított. Ez a nő értesítette a rendőrséget, akik rövidesen elfogták a helyszínről autón menekülő elkövetőt. Ezért több hónapra házi őrizetbe került.

2016. február 1-jén szabadult, azonban tíz napon belül újabb hasonló bűncselekményt követett el: egy XVI. kerületi általános iskola kerítése mellett mutogatta magát, és szeméremsértően viselkedett több 10 év alatti gyerek előtt. A rendőrök pár nappal ezután ismét elfogták.

A többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kezdeményezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top