Család

A pillanat, amikor ez az apa rájött, hogy jól nevelte a gyerekeit

Daniel Medina annyira el volt foglalva a vezetéssel, hogy észre sem vette a segítségre szoruló férfit. Bezzeg a gyermekei…

Alig néhány perccel azután, hogy két fia kórusban követelte, hogy álljon félre, mert segíteni szeretnének valakinek, Daniel Medina önkéntelenül is félre húzódott a milwaukee-i hóesésben. Az édesapa a Today.com-nak elárulta, túlságosan lekötötte figyelmét a vezetés a havas úton, így nem vette észre azt, ami a hátsó ülésen ülő gyermekeinek azonnal szemet szúrt.

 A nagy havazásban egy kerekesszékes férfi próbálta letakarítani a háza előtti útszakaszt. Miután Daniel félreállt a kocsival, két fia azonnal kipattant, majd a férfihez siettek azzal, hogy segíthetnek-e neki. Daniel azt mondja, mielőtt követte volna a fiai példáját, a mobiljáért nyúlt, hogy megörökítse a nem mindennapi pillanatot, mikor először érezte át úgy igazán, hogy jól nevelte gyermekeit.

 A trió – apa és 6 és 10 éves gyermekei – végül több mint háromnegyed órát lapátoltak, hogy biztonságossá és főleg, járhatóvá tegyék a férfi otthonának a környékét. A kerekesszékes férfi, akinek nevét Daniel nem árulta el, nem győzött hálálkodni a segítségért, kiderült ugyanis, hogy másnap kora reggel orvoshoz kell mennie, és egyedül nem lett volna ereje mindent ellapátolni.

A pillanat, amikor ez az apa rájött, hogy jól nevelte a gyerekeit

“A vicc az egészben, hogy a fiúkat otthon már nem tudtam rávenni a lapátolásra. Mikor kérdeztem, segítenek-e, annyit mondtak, hogy nagyon késő van már, ezért inkább zuhanyoznak, és lefekszenek, hogy másnap ne legyenek fáradtak a suliban” – árulta el nevetve Daniel, aki biztos benne, hogy idősebb fia azért vette észre a kerekesszékes férfit, mert a fiúk anyukája is mozgássérült.

Olvass még többet segítőkész gyerekekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top