Család

Rendőrök váltották valóra a 4 éves magyar kisfiú álmát

Nem mindennapi kívánsággal állt elő a négyéves kisfiú. Különleges álmát az oroszlányi rendőrök teljesítették. Megható és nagyon cuki történet következik.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányságnak küldte meg levelét az édesanya, melyben leírta, 4 éves kisfia nagyon szereti a rendőröket. A gyermek álma pedig, hogy születésnapját a rendőrségen, az ott dolgozók körében tölthesse.

A kisfiú különleges kérésének nem tudtak a rendőrségen ellenállni, örömmel teljesítették a nem mindennapi kívánságot. December 29-én családjával együtt meghívást kapott dr. Gánincs József rendőr alezredestől, a rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetőjétől, aki aztán személyen fogadta őket.

A kisfiú megnézhette a rendőrkapitányság épületét, születésnapi ujjlenyomatot vettek tőle, valódi rendőrautóval utazhatott, és még ajándékcsomaggal is meglepték őt a hihetetlenül szimpatikus rendőrök. Búcsúzáskor, hogyan is köszönhetett volna el, mint hogy ő is a rend őre lesz, ha egyszer megnő – írja a Kisalföld.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top