Család

18 év után jelentkezett az elrabolt kisbaba

Tizennyolc év után került elő egy amerikai csecsemőrablás áldozata. A fiatal nőt újszülöttként egy floridai szülészetről vitték el.

Tizennyolc év után került elő egy gyermekrablás áldozata. A rendőrség közlése szerint a nő jól van és normális életet él. Elrablóját, az 51 éves, Dél-Karolinában élő Gloria Williamset – aki az alig néhány órás babát 1998 júliusában ápolónőnek öltözve ragadta el az anyjától – letartóztatták.

A hatóságok 18 éven át nyomoztak az ügyben, mellyel kapcsolatban nemrég új információkhoz jutottak. Végül DNS-vizsgálat révén szereztek bizonyosságot arról, hogy a fiatal nő az elrabolt gyerek, Kamiyah Mobley, akit elrablója saját gyermekeként nevelt fel.

Forrás: people.com
Forrás: people.com

Egyelőre nem tudni, hogy a 18 éves nő, aki egész eddigi életében másnak hitte magát, csatlakozik-e vér szerinti családjához. A jacksonville-i seriff szerint időre és segítségre lesz szüksége, hogy feldolgozza a történteket.

“Mindig reméltem és imádkoztam, hogy eljöjjön ez a nap. Mindig éreztem, hogy életben van. Éreztem, hogy meg fog minket találni” – mondta Kamiyah apja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top