Család

Utcai hirdetésben keres 30 éves fiának feleséget a zuglói anyuka

Még énekelni is megtanítaná leendő menyét az anyuka, aki 30 éves fiának az utcára kiragasztott hirdetésben keres feleséget. Csak nősüljön már végre az a gyerek.

A hétköznapinak csöppet sem mondható hirdetés szövege szerint az ideális jelölt 18–34 év közötti, tartós kapcsolatra vágyik, dolgozik, rendes, becsületes. A társkeresős szövegből az is kiderül, a fiúnak még sosem volt barátnője, ezért vette kezébe anyja az irányítást. Nem titokban, hanem fia beleegyezésével került ki a hirdetés Zugló utcájára. A kiválasztott lány a család 40 négyzetméteres lakásába költözhet, amiért még csak fizetnie sem kell.

Az édesanya pedig hihetetlenül nagylelkűen több dolgot is fölajánl, csak nősüljön már az a szegény gyerek. Szóval, mos, főz, takarít, ráadásul olyan modern nő, aki hagyja élni a fiatalokat. Bónuszként pedig még énekelni is megtanítja leendő menyét, elmondása szerint ugyanis jazzénekesnő. A fiú pedig természetesen jóképű, nem iszik, nem dohányzik. Csupán a szerencse kerülte el eddig, mert azokon a fránya netes társkeresőkön minduntalan csupa szélhámosba botlott.

A 444.hu oldalhoz eljuttatott hirdetés magáért beszél. Reméljük, és kívánjuk, a 30 éves ifjú és édesanyja mielőbb megtalálják vágyaik és álmaik hölgyét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top