Család

Leesett babakocsijával a busz lépcsőjéről, a sofőr meg elhajtott

Másfél és hatéves kislányaival szállt le a budapesti 154-es buszról az édesanya, amikor a babakocsival megbotlott, és leesett a lépcsőről. Az autóbusz sofőrje segítségnyújtás nélkül becsukta az ajtókat, majd elhajtott a megállóból.

Az autóbusz lépcsőjéről úgy esett le az anyuka, hogy a babakocsi fejjel lefelé landolt a földön. Szerencsére mindannyian jól vannak. Az eset mégis azért felháborító, mert a busz vezetője feltehetőleg látta az egészet, hiszen mindig figyelniük kell az utasok le- és felszállását. Ennek ellenére becsukta az ajtókat és egyszerűen továbbhajtott.

Az édesanya a Borsnak mesélt a balesetről. Klaudia szerint alapból sem egyszerű két kisgyerekkel utazni, a babakocsit le- és föltenni a buszra, főként a nem alacsony padlós járatok esetében. Érthetetlen számára, a buszsofőr miért nem segített. Természetesen arról nem tehetett, hogy az anyuka leesett a lépcsőn, véletlen baleset történt, de azért a buszsofőr felel, hogy az utasok épségben le- és fölszálljanak a járműre.

Egy idős hölgy sietett Klaudiáék segítségére, aki mentőt hívott, mert a kislány a földön maradt az esést követően. Azóta megvizsgálták a gyermeket, aki jól van, de 48 órás megfigyelésre a kórházban tartották. Az édesanya a rendőrségen is feljelentést tett, amivel célja csak annyi, hogy jobban figyeljenek a BKK sofőrjei a gyerekekkel közlekedő szülőkre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top