Család

92 éves nagymamája kísérte oltárhoz a menyasszonyt

Amikor először végignézett a meghívottak listáján, a 24 éves menyasszonynak borzasztó hiányérzete támadt. Rájött, hogy lefelejtette róla a legjobb barátját.

A 24 éves Amanda Scott azt mondja, nagymamája nélkül el sem tudta volna képzelni az esküvőjét. “Ő a legjobb barátom, akivel mindent meg tudok beszélni” – mondta a Today.com amerikai hírmagazinnak a fiatal nő, majd hozzátette, vőlegényével épp a meghívottak listáját tanulmányozták, mikor Amanda rájött, hogy valaki hiányzik.

92 éves nagymamája kísérte oltárhoz a menyasszonyt

Szerettem volna, ha a nagymamámnak komolyabb szerep jut életem legszebb napján, mint a többi meghívottnak, ezért úgy döntöttem, ő lesz az egyik koszorúslányom.” Amanda azt mondja, 92 éves nagymamája nagyon örült a felkérésnek, majd kiugrott a bőréből, mikor unokája elmondta neki, hogy koszorúslány lesz.

92 éves nagymamája kísérte oltárhoz a menyasszonyt

“Fiatal korában háromszor is volt koszorúslány, érthető, hogy nagyon megörült, hogy újra oltár elé kísérhet majd valakit.” A nagymama egyébként hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a feladataiba, mint utóbb kiderült, még a ruháját is saját kezűleg varrta meg. “Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy ott lehetett mellettem ezen a napon. Azt kívánom, bár csak több menyasszony tapasztalhatná meg ezt az érzést” – nyilatkozta Amanda.

Olvass még többet különleges koszorúslányokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top