Család

Megölt egy kisfiút, föltette a netre – keresik

Hajtóvadászatot indított a német rendőrség a 9 éves kisfiú gyilkosa után. A gyilkossággal gyanúsított 19 éves fiatal férfi azt követően, hogy hétfőn este több késszúrással megölte a gyereket, a történteket az internetre feltöltött videóban mesélte el.

A gyilkosság Németország Ruhr-vidéken található Herne nevű városban történt. A rendőrség szerint a 9 éves kisfiút 19 éves szomszédja ölte meg. A fiatal férfi ugyanis egy zártkörű internetes oldalra feltöltött videóban számolt be tettéről. Az oldal egyik felhasználója értesítette a gyilkosságról a rendőrséget.

A hatóság nem erősítette meg a videó létezését, ugyanakkor úgy tudni, az abban elhangzottak alapján találták meg a kisfiú holttestét a pincében.

A 19 éves gyanúsítottat jelenleg nagy erőkkel keresi a rendőrség, tartani lehet ugyanis attól, hogy újabb gyilkosságot követ el. A rendőrség nem közölte a gyilkos tettének lehetséges okát, de az öngyilkosság lehetőségét sem zárták ki – írja a The Local.

Herne városában történt a sokkoló eset

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top