Család

Súlyos beteg kisfiú kívánságát teljesítette Király Gábor

Egy 12 éves beteg kisfiú kívánságát váltotta valóra Király Gábor szombaton, amikor összejött a rég várt találkozó a focista és a tiszaberceli kisiskolás között. Gábor egy portét kapott, Bence pedig egy focilabdát.

Egy agydaganattal küzdő 12 éves fiú álma vált valóra azzal, hogy találkozhatott példaképével, Király Gábor kapussal. A kapust a kisfiút segítő nyíregyházi Rákos Gyermekekért Alapítvány kereste meg a kéréssel, hogy találkozzon Bencével, amire ősszel már nem kerülhetett sor.

A rég várt találkozó végül tavasszal, a Ferencváros-Haladás mérkőzés után jött össze, amit Bence és kísérői az aranypáholyból követhettek végig. A meccs után aztán találkozott Bence és Gábor, amit kölcsönös ajándékozással tettek emlékezetessé. Gábor egy dedikált focilabdát adott ajándékba, Bence pedig egy Király Gábor portét hozott cserébe.

“Fontos pillanatok azok az életben, amikor az álmok megvalósulnak. Én azt kívánom Bencének, hogy még sok álma váljon valóra!” – írta honlapján Király Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top