Család

Találkozzatok az Oscar-díjas Deák Kristóffal, a Mindenki rendezőjével

Az Oscar-díjas rendezővel, Deák Kristóffal április 5-én találkozhattok a Hősök Tere Történetek jóvoltából. A részvétel korlátozott, így már most foglaljátok le helyeteket a különleges és kihagyhatatlan programra.

Az Oscar-díjat nyert Deák Kristóf és csodálatos kisfilmje, a Mindenki pillanatok alatt óriási népszerűséget szereztek nemcsak a nagyvilágban, de itthon is. Az elmúlt több mint egy hónapban szinte megállás nélkül kérik Deák Kristóftól és a film szereplőitől az interjúkat, a találkozókat. Április 5-én pedig ti is találkozhattok a Mindenki rendezőjével. Ahogyan Deák Kristóf elmondta: “Azoknak ajánlom a díjat, akik képesek jobbá tenni a világot – a gyerekeknek.”

Szerdán a Hősök Tere Történetek következő vendége az Oscar-díjas rendező lesz, ahol azt is megtudhatjátok, mi játszódott le a filmbéli gyerekek lelkében. Fény derülhet arra is, mit gondolnak a filmről a tanárok, vagy hogyan lehet sikeres egy elsöprő erejű pozitív történet. A beszélgetés során Deák Kristóf elárulja, mi ihlette a film elkészítését. A rendezővel Bombera Krisztina beszélget.

A részvétel korlátozott, így fontos, minél előbb jelezzétek részvételeteket az űrlap kitöltésével

A beszélgetést 19 órától az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karának aulájában követhetitek figyelemmel. A jegyek száma tehát véges, a felnőttjegyeket 1200 forintért, a pedagógusjegyeket 800 forintért, míg a diákjegyet 600 forintért vásárolhatjátok meg. Az első 50 jelentkező early bird kedvezményben részesül.

Találkozzatok az Oscar-díjas Deák Miklóssal, a Mindenki rendezőjével

Találkozzatok az Oscar-díjas Deák Kristóffal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top