Család

Cigit adott 3 éves tesójának, és posztolta a Facebookra

Szerencsére sokaknál kiverte a biztosítékot a cigarettázó hároméves óvodás fényképe, amit 17 éves testvére töltött fel a Facebookra. A gyámügy tegnap járt a családnál, a tini szerint csak vicc volt a bagós képsorozat.

Két fotót töltött fel a Facebookra egy 17 éves lány 3 éves öccséről, ahogy jóízűen beleslukkol egy füstölgő cigarettába. A lány oldalát elárasztották a negatív hozzászólások, a TV2 úgy tudja, hogy tegnap már a gyámügy is felkereste a családot.

Az idősebb testvér a sok negatív hozzászólás miatt törölte a fotókat, és elnézést kér mindenkitől, aki látta a képet, ő csak viccnek szánta, de rosszul sült el. A helyi gyermeksegítők jól ismerik a családot, a gyámügy a füstölgő kisfiú miatt tegnap fel is kereste a családot.

A gyermekorvos szerint a dohányzás 3-4 éves korban súlyos hatással van az idegrendszerre, emellett fulladás, hörghurut vagy asztma is kialakulhat náluk igen rövid idő alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top