Család

5 ok, amiért egy kutyatartóval kell járnod

Akinek kutyája van, az rossz ember nem lehet – ezért is érdemes randizni velük! Mondunk öt okot, amiért érdemes egy állatszerető kutyagazdival járni.

1. Nem félnek az elköteleződéstől

Egy kutya felelősségvállalással jár, és aki képes elkötelezni magát egy négylábú rendszeres, odaadó gondozása mellett, az valószínűleg egy párkapcsolatban sem fél majd az elköteleződéstől.

2. Nem ijednek meg a rendetlenségtől

Szétrágott párnák, szétcincált alsógatyák és pisifoltok a padlón – egy kutyagazdi minden látott már. Épp ezért nem is akadnak ki a háztartási szennyeződésektől, a mocsoktól a lakásban. Szóval remélhetőleg a nagytakarításban is számíthatunk rájuk!

5 ok, amiért egy kutyatartóval kell járnod

3. Aktívak maradnak

Egy kutyatartó biztosan nem fog a kanapén tunyulni, hiszen a kutyával muszáj sétálni, szaladgálni. Szóval ha egy kutyatartóval állsz össze, számíts a nagy kirándulásokra és közös andalgásokra!

4. Türelmesek

Ha valami, hát türelem az biztosan sok kell a kutyatartáshoz. Elviselni a szétrágott párnákat és türelemmel megtanítani a helyes viselkedést – ez olyan készség, ami az élet minden területén jól jön majd. Egy kutyatartó ráadásul nemcsak türelmesebb, de sokkal empatikusabb is lehet!

5. Gondoskodóak

Most képzeld el, ahogy a másik ölébe vesz egy cuki kiskutyát, és áhítattal simogatja. Ugye hogy azonnal beleszeretsz egy ilyen emberbe?

 

Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top