Család

Felfüggesztették állásából a meztelen képeket küldő úszóedzőt

Uszodai berkekben körülbelül 1 éve kezdtek arról beszélni, hogy a tréner zaklathatja a lányokat. A pedofíliával vádolt edzőt az ügy tisztázásáig felfüggesztették az állásából.

Felfüggesztették állásából az MTK egyik úszóedzőjét – számolt be a Tények. A pedofíliával vádolt trénert azzal gyanúsítják, hogy meztelen fotókat küldött a fiatalkorú tanítványainak. Állítólag ilyen képekkel és videókkal akart közelebb kerülni tanítványaihoz.

Uszodai berkekben körülbelül 1 éve kezdtek arról beszélni, hogy a tréner – akit azonban megvédtek a szülők – zaklathatja a lányokat. Az edző közleményben tagadta a vádakat, és azt állította, hogy a pucér fotót a volt barátnőjének készítette 6 éve, és csak neki küldte el, senki másnak.

Az ügy kirobbanása után vizsgálatot rendelt el az úszószövetség elnöke is. Deutsch Tamás, a klub elnöke azt mondta, hogy több névtelen feljelentés érkezett a rendőrséghez, az érintett edzővel pedig – közösen, egyetértésben – arra a döntésre jutottak, hogy az MTK-nál az egész ügy tisztázásáig, az eljárások bejezéséig felfüggesztik a munkaviszonyát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top