Család

50 éves nők, akik bebizonyítják, hogy az életkor csak egy számadat

Ha attól félsz, hogy az ötödik ikszet elérve neked már biztosan lefelé megy a nap, akkor vess egy pillantást a most következő gyönyörű nőkre.

Hajlamosak vagyunk manapság a szépségre és a fiatalságra szinonimákként tekinteni. Pedig ha körülnézünk a világban, azok a nők, akikről tényleg sugárzik a harmónia, az elégedettség és a béke, általában jóval 30 fölött járnak már.

Mostanában fedeztem fel egy jógastúdiót Újpesten. A legutóbbi alkalommal éppen annak az oktatónak az órájára érkeztem, aki a hely tulajdonosa is. Amikor betoppantam, a recepciónál ő fogadott. Egy jó karban lévő, határozott, csinos, ötven körüli asszonyt láttam. Aztán pár perccel később leesett az állam, amikor már “munkaruhában” mutatta be az ászanákat a jógateremben.

A korábbi, decens asszony átlényegült gyönyörű, sudár, meghatározhatatlan korú, de ránézésre harminc körüli amazonná, aki olyan játékos könnyedséggel mozgott, akár egy balerina, és valósággal sütött róla, hogy lubickol az életben. Fantasztikus volt nézni. Önkéntelenül is mosolyra húzódott a szám.

A most következő, különböző kultúrákból származó ötvenes nőket elnézve is mosolyogni támad kedvem. Egyszerűen azért, mert a róluk sugárzó harmónia engem is magával ragad – éppen úgy, ahogy titeket is el fog bűvölni. Káprázatos ötvenesek következnek.

Lengyelország

Anglia

Brazília

India

Indonézia

Olaszország

Kanada

Szenegál

@mame_danone által megosztott bejegyzés,

Szerbia

Oroszország

Egyesült Államok

 via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top