Család

Otthonra lelt a világ legszomorúbb cicája

A világ legszomorúbb macskájának kikiáltott cicát már el akarták altatni a menhelyen, de az utolsó pillanatban megmentette őt egy gondoskodó pár!

A BenBen névre keresztelt cuki vörös macskára sajnos egy másik név is ragadt: a világ legszomorúbb cicájának nevezték. A bánatos képéről elhíresült macska rémes állapotban rostokolt a menhelyen, helyzete pedig annyira kilátástalannak tűnt, hogy már elaltatását fontolgatták.

Otthonra lelt a világ legszomorúbb cicája 

Az utcán talált cicus több komoly sérülést is elszenvedett: valószínűleg egy másik állat támadta meg, ezért megsérült a gerince, több helyen is mély sebek húzódtak rajta, ráadásul a fülét is kicsipkézték. Az első család, amely befogadta BenBent, rövidesen vissza is adta az állatot, mert túl komplikált volt nekik a speciális helyzetű macska ellátása.

Otthonra lelt a világ legszomorúbb cicája
Otthonra lelt a világ legszomorúbb cicája 

A cica életét egy fiatal pár mentette meg, akik a kitűzött altatás előtt egy nappal jöttek el a cicusért. Ez már önmagában is elég csodálatos, de még meglepőbb, ami ez után történt a macskával, ugyanis hazaérve új otthonába állítólag egy óra leforgása alatt jelentősen javulni kezdett az állapota. Korábban nem akart sem inni, sem enni, új családja mellett azonban megjött az étvágya, játszani és dorombolni kezdett, és szinte teljesen átalakult – az állatorvosok legnagyobb csodálkozására. Úgy tűnik, tényleg a szeretet a legjobb orvosság!

 

JustSomething

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top