Család

Csodagyerekek – el sem hinnéd, mire képesek!

Gyerekek, akiket nézve nemcsak elolvadsz, de a szád is tátva marad! Ámulatba ejtő teljesítmények, profikat megszégyenítő tánckoreográfiák, és felnőtteket meghazudtoló mozdulatsorok következnek!

Mindenkinek a saját gyereke a legokosabb, a legszebb, de lássuk be, ezektől a gyerekektől tényleg eláll a lélegzetünk! 

 

Sok gyereknek van jó ritmusérzéke, és szeret táncolni, de az, amit ez a 2 kicsi művel a táncparketten, nagyon távol áll az édes totyogástól! Igazi profik, sok felnőttet lepipáló mozgással!

Ez a 8 éves ukrán kislány már most nyithatna egy stúdiót, ahol a rúdtáncot mint sportot oktatják! Ráadásul a rendkívül nehéz, és megterhelő mozdulatsorok közben úgy mosolyog, mintha épp a kedvenc mesesorozatát nézné!

Szintén Ukrajna: egy 7 éves szertornász kisfiú olyan dolgokat művel, amikre nincsenek szavak! 0:57-nél elállt a szavunk és a lélegzetünk is, aztán 2:37-nél, és 3:03-nál ismét. Valójában az egész videót tátott szájjal néztük. Reméljük, néhány év múlva láthatjuk az olimpián!

 

Következzen egy igazi cukiságbomba és persze nem mellesleg egy újabb profi tánc! Ez a kisfiú nem több mint 4 éves, mégis elképesztő Jacko táncot ad elő, olyat, amilyet mi soha nem fogunk lejteni, még álmunkban sem!

Ez a csöpp, copfos iráni kisfiú, Arat Hosseini idén szeptemberben még csak négyéves lesz, de már olyan koncentráltan és ügyesen végzi a gyakorlatokat, hogy a profik is elszégyellik mellette magunkat! 

 

Olvass még gyerekek és játék témában az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top