Család

Ezt a videót mindenkinek látnia kell, akinek kamasz gyermeke van!

Egy pennsylvaniai anyuka eléggé kiakadt főiskolás fiára, aki mióta elköltözött otthonról albérletbe, egyszer sem hívta őt.

“Ó, hello! Hello, Liam! Emlékszel még rám? Én vagyok az: anyu!” – így kezdődik az a kicsit több mint négyperces Facebook-videó, amelyet egy meglehetősen dühös anyuka tett közzé a Facebookon. A színésznőként és énekesként dolgozó Ann Pinto McCarney, akire humoristaként is hatalmas karrier várhat, azért döntött a Facebook-videó mellett, mert máshogy képtelen volt kapcsolatba lépni fiával, aki mindössze pár hónapja kezdte a főiskolát.

Ezt a videót mindenkinek látnia kell, akinek kamasz gyermeke van!

A meglepően vicces videóban az anyuka emlékezteti Liamet arra, hogy ő adott neki életet, ő volt az, aki mindenhova vitte magával, aki rávette, hogy járjon rendszeresen karateedzésekre, hogy előnye legyen a felvételinél, aki végigülte az unalmas vizsgát, és aki – férjével közösen – még most is fizeti Liam telefonszámláját és tanulmányait.

A videó utolsó részében Ann ironikusan még azt is részletesen elmagyarázza a fiúnak, hogyan működik a telefon. A színésznő, aki egyébként három kamasz gyermeket nevel, akik közül Liam a középső, azt mondja, nem számított arra, hogy a videójának ekkora sikere lesz. “Biztos vagyok benne, hogy a szülők többsége átélt már hasonlót, és azért nézték meg ennyien, mert együttéreznek velem” – mondta az ABC News amerikai hírcsatornának.

Ann elárulta azt is, fia már rögtön a videó közzététele után jelentkezett nála SMS-ben, és meg is beszéltek egy időpontot, amikor hívni fogja. Sőt! Liam megígérte azt is, hogy mostantól sokkal jobban odafigyel majd a rendszeres telefonokra!

Olvass még többet a gyereknevelésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top