Család

Megalázták a kisgyerekes anyukát a kávézóban, mert pelenkázott

Az üzletvezető állítólag ráüvöltött az ikres anyukára, miután a kertben cserélte ki fiai pelenkáját.

“Nem is tudom szavakba önteni, milyen rettenetesen éreztem magam az eset után. Még sosem aláztak meg ennyire” – kezdte Facebook-posztjában Dion Skull. A 31 éves brit anyuka azt mondja, az után került összetűzésbe egy guildfordi kávézó tulajdonosával, miután arra kényszerült, hogy ikerfiai pelenkáját a szóban forgó kávézó udvarán cserélje ki.

“Az ikerbabakocsi nem fért be a kávézó pelenkázó helyiségébe” – magyarázta Dion, majd gyorsan hozzátette, szóba sem jöhetett, hogy a két gyerkőcöt külön-külön pelenkázza. “Luca erős szeparációs szorongással küzd, el se tudtam képzelni, hogy otthagyjam őt olyan emberekkel, akiket még én is csak felületesen ismerek.”

Megalázták a kisgyerekes anyukát a kávézóban, mert pelenkázott

Az anyuka végül azt a döntést hozta, hogy ott, a kávézó kertjében cseréli ki a két pelust, ám a velük szomszédos asztaltársaság hamar bepanaszolta őt az üzletvezetőnél. “Már épp végeztem Zack pelenkájával, mikor a tulajdonos odajött hozzám, és fejhangon üvöltözni kezdett velem. Olyasmiket vágott hozzám, hogy ezt egy étteremben nem illik, és hogy nem higiénikus.”

Miután leforrázva hazament, az anyuka a Farmhouse Cafe Facebook-oldalán tett közzé dühös posztot, amiben leírta értetlenül áll a történtek előtt, és számít az üzletvezető bocsánatkérésére. Mondanunk se kell, a poszt alatt hamar megjelentek az anyukát támogató, illetve kritizáló hangok. Volt, aki egyet értett az üzletvezetővel, de olyan is, aki szívtelennek és nemtörődömnek nevezte őt a viselkedése miatt.

Megalázták a kisgyerekes anyukát a kávézóban, mert pelenkázott

Utóbb megszólalt az a vendég is, aki először panaszkodott a pelenkázó anyuka miatt. “Már megbocsáss, de miközben ebédelek, nem a gyerekeid sz*ros pelenkáit szeretném bámulni. A mellettünk lévő asztalnál ülők is értetlenül nézték, amit művelsz, panaszkodtak is, hogy ez mennyire undorító, szóval kijelenthetjük, hogy nem titkoltad valami jól, amit csináltál.

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top