Család

Férfiak, akikből jó társ válhat, mégis sokszor figyelmen kívül hagyjuk őket

A sztereotípia szerint minden nő orvost vagy ügyvédet akar férjül venni, de ebben persze nem hiszünk, mert általánosítás. Abban viszont van igazság, hogy vannak olyan férfitípusok, akikért igazságtalanul nem annyira rajonganak a társkereső oldalakon.

1. A geek

Az a fajta férfi, aki jellemzően a számítógépek világában dolgozik, imádja a sci-fiket, és kívülről tudja a Star Wars és Star Trek szereplők nevét. Pedig amikor egy geek férfi kilép a monitor vonzásából, akkor ráébredsz, hogy milyen okos, ami viszont kifejezetten szexi. Abban is biztos lehetsz, hogy a tenyerén fog hordozni és tisztelni fog téged.

2. Az egyedülálló apuka

Nőként valahogy sokkal egyértelműbb, hogy a férfi kap gyerekeket is a csomagban velünk együtt, de fordított esetben már elijeszti a jelentkezőket, ha a férfi neveli egyedül a gyerekeit. Az egyedülálló apukáknak ezért extra nehéz pálya a társkeresés. Pedig ha belegondolunk, ők felelősségteljesek, készen állnak az elköteleződésre és nem akarnak játszmázni. Lehet, hogy nehéz velük időpontot egyeztetni, de ugyanúgy, ahogy az egyedülálló anyukák, az apukák is megtanulták, hogyan tudják optimálisan beosztani az idejüket. Ha veled akar lenni, akkor mindent meg fog tenni, hogy helyet csináljon neked az életében.

Férfiak, akikből jó társ válhat, mégis sokszor figyelmen kívül hagyjuk őket

3. Az elvált férfi

Sok elvált férfi marad egyedül hosszú ideig, mert megrettennek a nők a múltjától, hogy vele együtt egy excsaládot is kapnak. Pedig ők sok következtetést levontak jó esetben az előző házasságból, tudják mit akarnak és hogy milyen kapcsolatban szeretnének élni. Mondhatjuk úgy is, hogy nem ez az első napjuk az iskolában. Gyakran érettebben gondolkodnak, mint hasonló korú férfitársaik.

4. A tudós

Első pillantásra érzelmileg megközelíthetetlennek tűnhet, de az ing és a szemüveg mögött olyan férfi van, akivel órákon keresztül tudsz beszélgetni. Érzékeny, okos és valószínűleg a karrierjét is tudatosan építi. Jó eséllyel a legjobb barátod és szenvedélyes szeretőd is lesz, ha adsz neki egy esélyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top