Család

Durván megleckéztette a munka közben alvó bébiszittert a feldühödött apa

Amikor hazaért, az apa a kanapén szundikálva talált rá bébiszitterükre. Úgy döntött, megleckézteti a lányt. Méghozzá nem is akárhogy.

Az apa, Christopher, akinek vezetéknevét nem hozták nyilvánosságra, épp munkába igyekezett, mikor rájött, hogy otthon felejtett néhány fontos iratot. Mikor benyitott a házba, a bébiszittert, Sarah-t, akit azzal bíztak meg, hogy vigyázzon a gyermekeikre, a kanapén szundikálva találta – írja a Daily Mail című brit lap.

Christopher később azt nyilatkozta, nagyon begurult, és úgy döntött, megleckézteti a felelőtlen lányt. Az apa először lefotózta Sarah-t, hogy legyen bizonyítéka arra az esetre, ha a lány esetleg tagadni próbálná, hogy elaludt, majd a lehető legnagyobb csendben magával vitte a gyermekeit. Mindezt azért, hogy a bébiszitter lány majd azt higgye, elrabolták őket.

Durván megleckéztette a munka közben alvó bébiszittert a feldühödött apa

Miután Sarah felébredt, azonnal a gyerekek szobájába ment, ám a piciknek csak a hűlt helyét találta. Azonnal felhívta munkaadóját, de hiába próbálkozott többször is, Christopher nem vette fel a telefont. Sarah ezután SMS-t írt az apának, amelyben egy idő után már könyörgött neki, hogy vegye fel a telefont, majd bevallotta, nem tudja, hol vannak a család gyerekei.

Christopher egy rövid SMS-váltás után közölte a lánnyal, hogy a gyerekek nála vannak, és hogy vegye úgy, hogy kirúgta őt, valamint jobban teszi, ha eltűnik a házukból, mert épp úton van a rendőrségre, hogy feljelentse őt kiskorú veszélyeztetése miatt. Arról nem szólnak a hírek, hogy a dühös férfi végül tényleg feljelentette-e a lányt azért, mert nem vigyázott elég körültekintően munkáltatója gyerekeire, annyi biztos csupán, hogy a rendőrség egyelőre nem tud ilyen bejelentésről.

Minden esélye megvan annak tehát, hogy a férfi csak móresre akarta tanítani a bébiszittert, a módszerrel azonban egyáltalán nem értünk egyet.

Olvass még többet bébiszitterekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top