Család

22 év után, a Facebookon találta meg édesanyját Klaudia

Születése után édesanyja eldobta a lányt, aki intézetekben és nevelőszülőknél élt felnőtt koráig. Nemrégiben úgy döntött, hogy megkeresi az anyját.

Egy facebookos posztnak köszönhetően talált rá édesanyjára a most 22 éves Kapitány Klaudia. A Fige Marianna néven született lány azt mondta a Borsnak, hogy édesanyja akkori férje börtönben volt, ő pedig egy kalandból született. A férfi választás elé állította anyját, aki a férfi mellett döntött, a lányt pedig eldobta magától.

Klaudia több intézetben nevelkedett, és nevelőszülőknél is volt, de ők rengeteget ittak, és alig foglalkoztak vele. Ennek ellenére nagykorúsága után próbált teljes életet élni, több helyen dolgozott is.

Miután nemrégiben megszületett a kisfia, felerősödött benne a kíváncsiság, hogy megismerje az édesanyját, ezért a Facebookon tett közzé egy bejegyzést. Ezt többen olvasták Tiszavasváriból, ahol – mint megtudta a helyiektől – a lány édesanyjáék élnek. Először nem mert rájuk írni, végül öccse küldött nekik üzenetet.

Egyelőre csak telefonon, de a napokban megvolt az első beszélgetés. Klaudia alig tudott megszólalni. Kiderült, hogy édesanyja próbálta megkeresni, de örökbefogadása titkosítva volt. Édesanyja szeretné tartani a kapcsolatot Klaudiával, és ez elől a lány sem zárkózik el, de hozzátette: sosem fog tudni anyaként tekinteni rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top