Család

Rendőrnek állt a 13 éves fiú megrontója

Felfüggesztettek állásából egy 24 éves rendőrnőt, mert azt gyanítják, hogy megrontott egy 13 éves fiút előző munkahelyén, egy általános iskolában.

Maria Velez nem titkolt vágya volt, hogy FBI-ügynök lehessen. Ehhez első lépésként 2015-ben otthagyta azt a clevelandi iskolát, ahol két tannyelvű tanárasszisztensként helyezkedett el az egyetem elvégzése után, majd rendőrként kezdett el dolgozni egy körzeti kapitányságon.

Maria Velezt most azért függesztették fel, mert egy hónapja vizsgálat indult ellene előző munkahelyén, mert nyugtalanító információk kerültek felszínre. Az iskola feljelentést is tett a rendőrségen. Amíg Maria Velez az iskolában dolgozott, nem merült fel ellene semmilyen gyanú, pedig most azzal gyanúsítják a 24 éves nőt, hogy kilenc hónapon át folytatott szexuális viszonyt egy 13 éves diákkal.

Hogy a vádak igazak lehetnek, azt alátámasztja az a bírói döntés, amely megtiltotta Veleznek a kapcsolatfelvételt korábbi diákjával, akit az ügy kirobbanása után állítólag megpróbált meggyőzni arról, hogy hazudjon a nyomozóknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top