Család

Elzavarták a szülők a kecskeméti úszóedzőt

Törös Károly vezetőedző kirúgását a 25-ből 18 szülő követelte, mert szerintük edzői módszerei elavultak, és gyengék az idei eredmények.

Összefogtak a kecskeméti úszók szülei Törös Károly vezetőedző ellen, és kikényszerítették a kirúgását. A távozás miatt leköszönt tisztéről Szigeti Tibor, a Bácsvíz-Kecskeméti Vízmű SC elnöke, aki évi mintegy tízmillió forint támogatást ho­zott. Ennek most vélhetően bú­csút inthet a klub – írja a Bors.

Huszonöt szülő közül 18 azzal vádolta Töröst, hogy edzői módszerei elavultak, és jobb, ha trénert cserél a klub. Azt kifogásolták, hogy az úszók idén gyengélkednek, 2016-ban még az országos eredményességi ranglista 8. helyén álltak, idén pedig hátrább vannak.

Törös azt mondta a Borsnak, négy évig dolgozott Kecskeméten, ezért szomorúan és felháborodással fogadta a szülők „palotaforradalmát”. Tervei szerint az országos szövetségnél dolgozik majd tovább, amit Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke is megerősítette. Hogy milyen munkakörben, azt még nem tudni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top