Család

Unokát próbált rabolni magának egy idős nő

Anyukája mellől akart elrabolni egy 20 hónapos kisfiút egy nagymamakorú nő egy walesi boltban, szerencsére nem járt sikerrel.

Alig tért magától a döbbenettől és a rémülettől Sabina Palmer, a fiatal anyuka, akinek húsz hónapos kisfiát egy 60 év körüli asszony akarta elrabolni egy walesi áruházból, egyből megírta történetét a Facebookra, hogy figyelmeztesse a többi szülőt.

Sabina elmondása szerint az idős asszony egy rhyli áruházban leskelődött, amikor férjével és húsz hónapos kisfiával beugrottak vásárolni. Már messziről észrevette a nagymamakorú nőt, és egyből rossz érzése támadt. A rossz érzés fokozódott, amikor közeledtek egymás felé a polcok közötti sorban. Az idős nő mikor mellé ért rámosolygott, majd megragadta a kisfiút.

Az anyuka ekkor ösztönösen magához húzta a kis Ricót, erősen szorította a karjaival és már csak arra emlékszik, hogy a férje sétál felé. „Nem tudtam elhinni, hogy ez történik” – mondta a Daily Postnak Sabina.

Néhány másodperc után Sabina pánikba esett, igyekezett keresni valakit a boltban, akitől segítséget kérhet, és aki feltartóztathatná a gyermekrablással próbálkozó asszonyt, de mire talált valakit, a nő kereket oldott.

A család megtette a rendőrségi feljelentést, az észak-walesi rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top