Család

Totál kiakadt az anyuka a gyerekruha feliratától

Felháborítónak találta az anya a gyermekeknek kínált ruha feliratát.

Az anya az ausztrál online áruház kínálatában talált rá a fekete, 3-4 éves(!) gyerekre való tüllruhára, melyen ez a szöveg olvasható: „Szexi vagyok, és tudom”. A nő felháborodásában rögtön elküldte a fotót egy ezzel foglalkozó Facebook-csoportnak, ahol rögtön ki is tették, azzal a megjegyzéssel, hogy nagy aggodalomra okot az ilyen szlogen egy gyerekruha esetében. 

Senki nem értette, hogy kerülhetett ki egy ilyen ruha annyi ellenőrző kéz alól, hogyhogy nem kritizálta senki a feliratot. A poszt alatt rögtön elkezdtek dőlni a kommentek, melyekben a legtöbben nemtetszésüknek adtak hangot.

Forrás: Facebook

„Szexualizáljuk a kislányokat, és utána meg azon gondolkodunk, hogy milyen problémákkal szembesülnek a nők, mint az önbecsülésük, az önértékelésük vagy a munkahelyi egyenlőség kérdése.”

„Hibáztatom azokat a szülőket, akik ilyen dolgokat vásárolnak a gyerekeiknek, vagy hagyják, hogy ehhez hasonló ruhákat viseljenek.”

„Ez undorító, nincsenek rá szavaim.”

A Sun Online felvette a kapcsolatot a ruhát gyártó OZSALE céggel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top