Család

Ajándékozz pihenést karácsonyra az egész családnak! (X)

Gőzerővel készülsz a karácsonyra, de még mindig hadilábon állsz az ajándékozással? Ha szeretnéd elkerülni a felesleges stresszt és a keresgéléssel elpazarolt órákat, dönts az ajándékutalvány vagy az ajándékkártya mellett – gyors és szuper ajándék, főleg, ha pihenésre váltható.

Gyógyulás és wellness Bükfürdőn

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum 18 hektáron helyezkedik el, így bőven van lehetősége mindenkinek a kikapcsolódásra. 3 különböző zónával (Gyógy- és Strandfürdő, Élményfürdő, Szaunavilág), saját Medical Wellness Centrummal és Fizioterápiás intézettel rendelkezik. A nyugat- magyarországi fürdő egész évben várja a látogatókat, így a téli és a nyári időszakban is jó lehetőség a pihenésre.

Élményfürdő a családnak

A fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt: a sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence, a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek. A kisebb gyermekek vidáman pancsolhatnak a gyermekmedencében, valamint a tenger alatti vízi világgal ismerkedhetnek meg az interaktív elemekkel felszerelt Cápabarlangban. Az igazán merészek egész biztosan kedvüket lelik a beltéri élménycsúszdákban, melyekben fény- és színeffektek teszik még különlegesebbé és vidámabbá a száguldást.


Modern szaunavilág

A fürdőkomplexum egyik legnépszerűbb zónája a szaunavilág, amely 10-féle kabinnal, hangulatos szaunakerttel, csöndes pihenőterekkel, jacuzzival, Kneipp-medencével, és szezononként változó felöntésekkel várja a szaunázás szerelemeseit. A népszerű szeánszok közül csak néhányat emelnénk ki: sós olajos peeling, keleti bűvölet, gesztenyés narancsolajos bőrtáplálás, algás peeling.

Különleges masszázsok a Medical Wellness Centrumban

A bükfürdői Medical Wellness Centrumban kiváló szakemberek felügyelete mellett végzett egyedi wellness kezelések szolgálják az egészség megőrzését. A relax és egzotikus masszázsokon túl többek között sókabin és thermo spa kezelések járulnak hozzá a vendégek tökéletes kikapcsolódásához, a teljes harmónia eléréséhez. Kipróbálhatod a különleges masszázsokat is, mint a Hamam-, vagy a Lomi-lomi masszázs, de különleges élményben lehet részed az 50 perces hangterápia során is.


Bükfürdő ajándékkártya vagy ajándékutalvány

Ajándékozz pihenést karácsonyra, és nyújtsd át a Bükfürdő ajándékkártyát vagy ajándékutalványt a karácsonyfa alatt. Érdemes átböngészni a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szolgáltatásait, hiszen itt minden korosztály megtalálja a számára legjobb kikapcsolódást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top