Család

22 év házasság után otthagyta a férjét egy 11 évvel fiatalabb nőért

Egy másik nőért hagyta el férjét a kétgyerekes anyuka.

A 47 éves Joanne Haycock még férjével való házassága alatt találkozott Clair Tynanttal, akiért végül otthagyta a férfit. A nő húsz évig volt házas, egyáltalán nem büszke a tettére, de beleszeretett a nála tizenegy évvel fiatalabb Tynantba. Mivel a legfontosabb, hogy boldog legyen, ezért meg kellett tennie ezt a lépést. Ráadásul nem futó kapcsolatról van szó, a pár ugyanis nemsokára összeházasodik.

„Tudom, hogy nagy fájdalmat okoztam a családomnak, de ez az egész azonnali szikra volt Clairrel,  kémia. Én szerelmes voltam belé, és ő is belém. Ettől függetlenül egy házasság felbontása még így sem könnyű, de muszáj követnem a szívemet.”

Forrás: Pa Real Life

Haycock 22 évesen találkozott a férjével, de már akkor is érezte, hogy vonzódik a nőkhöz, bár nem tudta, hogyan vállalja ezt fel.

„Szégyenlős voltam, nem tudtam, hogyan tudnék nőkkel találkozni. Ez a nyolcvanas években volt, azt sem tudtam elképzelni, a szüleimmel hogy közölném, hogy leszbikus vagyok.”

A nő szerint házassága férjével boldog, de kényelmetlen volt. Született két gyerekük, de Haycock valahogy mégsem volt lelkes. Sokat hízott az évek során, nem érezte jól magát a bőrében, egyre több egészségügyi problémában szenvedett, végül hízáscsökkentő műtétnek vetette alá magát négy éve. 

Régi kinézetével újra visszanyerte az önbizalmát, újra elkezdtek elmenni otthonról a férjével is. Az egyik ilyen alkalommal, egy pubban látta meg mostani párját, aki csaposként dolgozott a helyen. Beszélgetni kezdtek, és megállapodtak, hogy találkoznak. Két hónapnyi rendszeres találkozgatás után csattant el az első csók a két nő között, amire Haycock egyáltalán nem büszke, hiszen ekkor még férjnél volt. Nem sokkal később elmondta férjének, hogy beleszeretett Tyrantba, akit sokkolt, hogy egy másik nőről van szó. 

Forrás: Pa Real Life

Haycockék az egész családnak elmondták a tényállást, a két nő pedig azóta nyíltan felvállalja kapcsolatát, és 2019-ben össze is házasodnak. Bár a nő bűnösnek érzi magát az okozott fájdalom miatt, tudja, hogy a megfelelő döntést hozta, a legjobb dolog pedig az, hogy lányai is elfogadták ezt, és elvállalták a koszorúslányi szerepeket az esküvőn.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top