Család

Elképesztő! Ez a nő több ajándékot vett a kutyájának, mint a hatéves fiának

A 38 éves Helena több mint ezer fontért vett karácsonyi ajándékokat Lola nevű kedvencének. Jóval többet költött rá, mint a saját fiára, és nem is tagadja, hogy a kutyát jobban szereti.

Hihetetlenül gazdag karácsonyban lesz része Nagy-Britannia valószínűleg leginkább elkényeztetett kutyájának. A Cambridgeshire-ben élő Helena Mueller ugyanis nem kevesebb mint 68 ajándékot vett Lola nevű kedvencének.

A kutyának bőven lesz majd mit kibontania a karácsonyfa alatt, gazdája egyebek mellett prémium játékokkal és ruhákkal, valamint speciális, kutyáknak szánt karácsonyi sülttel kedveskedik neki.

Mindez több mint ezer fontjába, azaz mintegy 356 ezer forintjába került a 38 éves nőnek. Ami ráadásul jóval nagyobb összeg, mint amit saját fiának, a hatéves Harrynek az ajándékára szánt. Helena nem is tagadta:

Jobban szeretem Lola kutyámat, mint Harry fiamat.

A nő tavaly még megpróbálta a gyerek elől elrejteni a kutyának szánt meglepetéseket, ám idén annyi van belőlük, hogy nem tudja eltitkolni.

Amikor a Facebookon feltette a kérdést, hogy ki segítene neki a rengeteg ajándékot becsomagolni, azt írták neki, hagyja abba a kutya meglepetéseinek a posztolását, mert a többi kutya is ugyanazokat akarja majd.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top