Család

Csoda a gyászban: 45 millió forint gyűlt össze a félárván maradt hármas ikrek családjának

Az ügyet felkaroló Tündérkör Alapítvány ezután sem hagyja abba a munkát, folyamatosan adják majd át a pénzt a családnak.

Példátlan összefogással 45 millió forint gyűlt össze az anya nélkül maradt hajdúszoboszlói hármasikrek családjának.

A gyűjtést elindító Tündérkör Alapítvány a Facebookján közölte, hogy a munkájuk ezzel nem fejeződik be. Az adományozó csatornáik a gyerekek 18 éves koráig fognak működni, a család élettörténetét pedig a honlapjukon lehet majd figyelemmel kísérni.

A pénzt folyamatosan adják át a családnak, és az édesapának megtették szakmai ajánlásukat a pénz felhasználásával kapcsolatban.

A 29 éves Tamás feleségét, Lettit a szülést köve­tően a HELLP-szindróma súlyos vérzéses szövődményével kezelték, és az édesanya életét már nem tudták megmenteni az orvosok.

A csecsemők jól vannak, de mivel csupán másfél kilós súllyal születtek, inkubátorban kell tartani őket, amíg el nem érik a 2,5 kilót. Az apa karácsonykor is szeretne ott lenni a hármas ikrekkel, és ha csak arra a szokásos félórára is, de látni szeretné a babákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top