Család

Zseniálisan alkotta újra a család a 12 éves karácsonyi fotót

A színésznő Holly Robinson Peete és családja egy 12 évvel ezelőtti karácsonyi fotó mintájára alkották meg az idei üdvözlőkártyát, a végeredmény pedig zseniális lett.

A neten már jó ideje népszerűek a régi családi fotók újraalkotott másai, egyrészt mert tök jópofa ötlet, másrészt meg mert ki ne szeretné a nosztalgiát. Ilyen képpárt csinálni ráadásul tényleg nem túl bonyolult feladat, ha viszont odafigyelünk a részletekre, tényleg egészen zseniális lehet a végeredmény!

A színésznő Holly Robinson Peete idén egy 12 évvel ezelőtti családi fotót „játszott újra”, s ebből elképesztően bájos fotó született:

Persze a leglátványosabb változás a gyerekeken látszik, de Peete és férje is örülhetnek, amiért rajtuk már nem annyira szembetűnő a 12 év! Az Instagramra posztolt képet máris szétlájkolják a színésznő követői, és talán még nem késő, hogy mindenki megcsinálja a maga verzióját karácsony előtt.

 

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top