Család

Kvíz: Milyennek látnak téged a pasik?

Egy díva vagy, aki tiszteletet parancsoló megjelenésével hengerel? Vagy egy bolondos játszótárs, aki minden őrültségre kapható? Ha kitöltöd a most következő kvízt, megtudod, milyennek látnak téged a férfiak.

Igen, tudjuk, hogy nem szép dolog a sztereotipizálás, de lássuk be, az emberi agy már csak olyan, hogy szeret sémákban gondolkodni, így egyszerűsítve saját maga számára a világ dolgainak érzékelését. Nincs ez másképp a férfi-nő kapcsolatokban sem. Vannak pasik, akiket inkább neveznénk szívdöglesztőnek, mások meg kisfiús bájukkal vagy éppen az intelligenciájukkal vesznek le minket a lábunkról. Fordított esetben ugyanígy: Biztos mindenkinek megvan fejben a nagybetűs NŐ, aki úgy vonul, akár egy dáma, mindig tökéletes a frizurája és a sminkje, és olyan stílusmalőr nála sosem fordulhat elő, hogy a cipője és a táskája eltérő árnyalatú lenne. És vannak nők, akik a tekintélyt parancsoló elegancia helyett inkább a természetességükkel bűvölik el a férfiakat, mert igazi konyhatündérek, melegszívűek és megértőek, azt sugározzák, hogy ők az ideális otthon megteremtői. És még sorolhatnánk. Vajon te melyik típusba tartozol? Ebből a kvízből megtudod.

 

Olvass még párkapcsolat témában az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top