Család

Sztriptíztáncosokat kapott apjától szülinapra a 12 éves fiú – videó

Két sztriptíztáncossal lepte meg 12 éves fiát egy multimilliomos apa.

Lehet, hogy saját gyermekkori vágyát váltotta valóra az az apa, aki két sztriptíztáncossal lepte meg fiát 12. születésnapja alkalmából. A táncról egy rövid felvétel az internetre is kikerült. Van, aki szexuális bántalmazással vádolja az apát.

A felvétel elején az látszik, ahogy a vékony arcú kisfiú ölébe ül egy fekete hajú, alulöltözött nő, egy szőke pedig hátulról bátorítja, hogy érjen hozzá kollégája melleihez, mire a fekete hajú nő a fiú fejét a mellei közé préseli.

Később már az látszik, hogy a félmeztelenre vetkőzött fiú a sztripperekkel táncol, miközben feltűnik az apa, aki vigyorogva és büszkén nézi fiát, ahogy felnőtté válik.

A videót először az amerikai iTestigo adásában mutatták be, a leadott felvételen úgy tűnik, a 12 éves fiú egyáltalán nincs zavarban az érett nők jelenlétében.

Ennek ellenére a legtöbb internetező megkérdőjelezi az apa szülői képességeit, és vannak, akik szerint ez már kimeríti a szexuális bántalmazás fogalmát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top