Család

Visszatért otthonába a tíz éve halottnak hitt kutya

Tíz évvel ezelőtt veszett el a kutya.

2008-ban az akkor egyéves labrador, Abby családjával játszott a parkban, amikor valami elkapta a figyelmét, és elkóborolt. Gazdája, Debra Suierveld heteket töltött a kutya keresésével, de végül feladta, feltételezve, hogy megölték. Múlt héten azonban váratlan esemény történt.

Suiervelds telefonhívást kapott az Allegheny völgy állatvédőitől, akik azt állították, hogy Abby náluk van. A nő először azt hitte, tévedésről van szó, de miután a kutya nevét is kimondták, egyre valószínűbbé vált, hogy tényleg Suierveld kutyusáról van szó.

„Azt sem tudtam, mit mondjak, teljesen elképedtem. Olyan volt, mintha Abby a halálból tért volna vissza.”

Abby szerencsére kitűnő állapotban van, egészséges, ami azt feltételezi, hogy nem egyedül vészelte át az elmúlt évtizedet, de azt még mindig nem tudni, hol. A boldog újraegyesítés kulcsa egy az eb nyakánál elrejtett mikrochip. A menedékhely rendszeresen ellenőrzi és beolvassa ezeket, így történhetett meg a boldog találkozás kutyus és gazdája között.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top