Család

Ennél édesebb jelmezt még nem láttál egy babán

Nem talált 10 hetes kislányára illő jelmezt egy ausztrál anyuka, ezért egy pár ezer forintos plüssállatból saját kezével csinálta meg a legédesebb oroszlánjelmezt.

A négygyermekes anyuka családi fotózáshoz keresett jelmezt, ám sehogy sem talált a 10 hetes kislányára illőt, a legkisebb jelmez is hat hónapos csecsemőre volt méretezve. Azt tudta, hogy a családi fotózás tematikája a cirkusz lesz, mert így akarta vicces formában megörökíteni a mindennapok kaotikusságát négy kisgyerekkel. Egyik fiát oroszlánidomárnak öltöztette, ezért adva volt az ötlet, hogy a legkisebb pedig oroszlán legyen.

D.L.O.E growing.up.disney (@chloekotsano_) által megosztott bejegyzés,

Mivel sehol nem talált a kislányára illő oroszlánjelmezt, elhatározta, hogy ő maga készít egyet. Nem volt sok ideje, ezért a helyi szupermarketben vett egy plüssoroszlánt, darabokra szedte, majd a sörényét, a farkát és a bundáját felhasználva a babára igazított méretű jelmezt varrt belőle.

D.L.O.E growing.up.disney (@chloekotsano_) által megosztott bejegyzés,

Így készült el csupán kétezer forintnak megfelelő összegből a világ egyik legkreatívabb és legédesebb babajelmeze. 

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top