Család

A padba verte a hatéves diák fejét a tanárnő

A nagymama állítása szerint unokáját bántalmazták az iskolában, az intézmény belső vizsgálata szerint viszont a gyerek a saját fejét verte bele a padba.

Egy elkeseredett nagymama arról számolt be, hogy a hatéves unokáját bántalmazta a tanárnője egy dél-kelet alföldi iskolában. Elmondása szerint Richárd egy logopédiai foglalkozáson vett részt, és annyit mondott, hogy szeretne még játszani. Erre a tanárnő odament hozzá, megfogta a tarkóját, és belenyomta a fejét a padba – írja a Bors.

A kisfiú egyből sírni kezdett, és eleredt az orra vére. A pedagógus elállította a vérzést, majd folytatta az órát. A napközis tanár még meg is kérdezte, mi történt a gyerekkel, de kitérő választ adott.

A nagymama – aki egyben a gyerek gyámja is – azt mondta, amikor Ricsi hazaért, egyből orvoshoz vitték, ahol látleletet vettek róla. Feljelentést tettek, az iskolában pedig belső vizsgálat indult.

Állítólag a tanárok mindent tagadtak, a vizsgálatot pedig azzal zárták le, hogy Ricsi csak egy rossz gyerek, aki a saját fejét verte a padba. A tanár még mindig taníthat az iskolában, de a fiú logopédiai óráitól eltanácsolták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top