Család

Korábban érkeznek az Erzsébet-utalványok

Utasították a postát, még márciusban kézbesíteniük kell az összeset.

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a kormány ismét tízezer forintos Erzsébet-utalványt ad a nyugdíjasoknak az Idősek Tanácsának javaslatára. Kezdetben még arról volt szó, hogy az utalványok április közepéig fognak megérkezni az érintettekhez. Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár ugyanis azt mondta, néhány hét szükséges ahhoz, hogy a posta kézbesíteni tudja az utalványokat. 

A 24.hu értesülései szerint azonban utasították a postásokat, hogy ennél korábban, még március végéig vigyék ki az összes utalványt.

Tájékoztatom, hogy kormányzati megbízás alapján, 10 000 Ft értékű Erzsébet-utalványt tartalmazó küldemények kerülnek kiküldésre. A nyugdíjasok számára címzett küldemények kézbesítését ezúttal is a Magyar Posta végzi. A kézbesítést ütemezetten, március 29-ig kell végrehajtani

– áll a postáknak szóló körüzenetben.

Harmadik alkalommal kapnak 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok. Ezúttal a megugró téli költségek miatt küldik ki az utalványokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top