Család

A forró italok veszélyére figyelmeztet az anyuka

Megrázó fotók.

Suzie Fogarty, egy kétgyermekes essexi édesanya a Facebookon mutatta meg, hogy mit okozhat egy kis figyelmetlenség: múlt hónapban az egyéves kisfia, Jake leöntötte magát egy bögre tűzforró teával.

Jake az etetőszékében ült, és amíg édesanyja lehajolt, hogy elővegye a kisfiú saját evőeszközeit, a gyerek valahogy elérte a forró teát. Szerencsére a fedője rajta volt, de az égető folyadék egy része még így is elérte a gyermek arcát és mellkasát. Gyorsan hideg víz alá tették a zokogó gyereket, és addig ott is tartották, amíg a mentő meg nem érkezett.

Fotó: Facebook/Suzie Fogarty.

A kisfiút a harlow-i Princess Alexandra Kórházba szállították, és gondos ellátás után, kb. 10 nap múlva a sebek elkezdtek gyógyulni. Az orvosok szerint majdnem nyom nélkül eltűnnek majd a sebei. A kis Jake szerencsére sérülései ellenére is jó kedélyű.

A kis Jake sebei ellenére is jó kedélyű – Fotó: Facebook/Suzie Fogarty.

Suzie azért osztotta meg a történetét, hogy másokkal ne fordulhasson elő ez az egyébként egyszerűen kivédhető baleset. Ha azonban mégis megtörténik, Suzie a következőket javasolja: gyorsan tartsuk az égett bőrt hideg víz alá legalább tizenöt percre, de ne használjunk kerti csapot, mert annak túl hideg a vize, és a gyermekünk az égési sérülések mellé meg is fázhat, illetve sokkos állapotba kerülhet.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top