Mindennapok

Nyílt levél a férfinak, aki megcsalt a legjobb barátnőmmel

Egy anyuka nyílt levele az exférjéhez, amiben egy egészen drámai megcsalás részletei bontakoznak ki.

Kedves exférjem!

Nem tudom, milyen lélek kell hozzá, hogy ilyet csináljon valaki, hogy így csaljon meg, mint te. Azt mondják, én is hibás vagyok, hogy nem vettem észre a jeleket, és biztos elhanyagoltalak, de te is tudod, hogy ez nem igaz.

Otthon voltam a kétéves fiunkkal, szerintem ahhoz képest, amennyit más anyukák szexelnek ebben az időszakban a férjükkel, én egész rendes feleség voltam. Hetente kétszer minimum együtt voltunk, körbeugráltalak, nem nyafogtam, hogy egyedül hagysz a gyerekünkkel, akkor sem szóltam, amikor már zsinórban öt napig jöttél haza túl későn, mert állítólag túlóráztál. Megmagyaráztam magamnak, hogy értünk teszed, a kedvünkért dolgozol ilyen sokat, hogy minél jobb körülmények között tudjuk felnevelni a fiunkat. Eszembe sem jutott, hogy lenne okod megcsalni engem.

Most már persze tudom, hogy a túlóráid a szeretődet jelentették.

Amikor kiderült, hogy megcsalsz, összeroppantam. Amikor pedig az is kiderült, hogy mindezt a legjobb barátnőmmel teszed, végleg eltört bennem valami. Azzal a barátnőmmel, akinek elsírtam minden bánatomat, hogy mindig sokáig dolgozol, hogy nem akarsz velünk együtt vacsorázni, hogy már egy filmet sem tudunk megnézni normálisan, mert olyan későn érsz haza. Azzal a barátnőmmel, aki vigyázott a kisfiunkra, ha valami halaszthatatlan dolgom volt, mert benne bíztam meg igazán. Azzal a barátnőmmel, akit elhívtam magunkkal nyaralni, mert azt hittem, szinte már családtag, annyira közel éreztem magam hozzá. Nem tudom, melyik árulás fáj jobban, de azt hiszem, talán a barátnőmé.

megcsalás nyílt levél

Képünk illusztráció

Pasit könnyen találok, aki tud annyit, mint te, de barátnőt, akit lelki társnak érzek, már nehezebben.

Most együtt éltek. Elköltöztél hozzá, mert szerinted ő életed szerelme. Nem kívánok nektek rosszat, mert nem érdekel különösebben, hogyan alakul a kapcsolatotok. De azért egy kérdésen érdemes lenne elgondolkodnia az új barátnődnek: ha velem ezt megtetted, akkor miért ne tennéd meg vele is?

Sok boldogságot: az exfeleség

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top