Család

Hihetetlen dolgot tett ez a férfi

Ő volt a legfiatalabb meleg férfi, aki gyermeket fogadott örökbe Angliában.

A Shepley-ben élő 33 éves Benjamin Carpentert arról ismerik, hogy különlegesen kedves, segítőkész ember. Ezt mutatja az is, hogy egyedülálló meleg apukaként négy, fogyatékkal élő kisgyereket fogadott örökbe.

Benjamin egyébként már kicsi korától kezdve apa szeretett volna lenni, ugyanakkor a biológiai apaság nem érdekelte. A férfi tíz évvel ezelőtt fogadta örökbe első gyermekét, az autista Jacket, aki most tízéves.

A tízéves Jack. Fotó: Facebook/Benjamin Carpenter

Őt követte a hatéves Ruby, akinek mozgásszervi betegségei vannak, és egyéb testi fogyatékokkal él.

A hatéves Ruby. Fotó: Facebook/Benjamin Carpenter

Az ötéves Lilly Ruby biológiai féltestvére, aki siket és súlyosan értelmi fogyatékos – az ő kedvéért tanult meg a család jelelni.

Az ötéves Lilly. Fotó: Facebook/Benjamin Carpenter

A család legfiatalabb tagja a kétéves, Down-szindrómás Joseph.

A kétéves Joseph. Fotó: Facebook/Benjamin Carpenter

Benjaminnak három évébe telt – gyakorlatilag ahogy nagykorú lett –, hogy meggyőzze a hatóságokat, tényleg komolyan gondolja az örökbefogadást. Ezzel ő lett a legfiatalabb meleg férfi az országban, aki gyermeket fogadott örökbe. A szuperapuka végtelenül elégedett az életével, még akkor is, ha sok rosszindulatú megjegyzést kap: „ha ő meleg, akkor biztos a gyerekek is azok lesznek”, vagy „biztosan a pénzért csinálja.” Azt látja, hogy a világ változik, a emberek egyre nyitottabbak lesznek, ő pedig egy ötödik gyerek örökbefogadásán gondolkodik.

Fotó: Facebook/Benjamin Carpenter

„Számomra a gyermekek jelentik az örömet! Reggelente felébredek, és arra gondolok, mihez is kezdenék nélkülük. Biztos, hogy üres lenne az életem!”

Forrás: Bored Panda

Kiemelt képünk: Facebook/Benjamin Carpenter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top