Család

130 repülőutas ajándékozta meg a nászutas párt

Amikor a friss menyasszony huga megtudta, hogy véletlenül ugyanazon az amerikai belföldi járaton fognak utazni testvérével, elhatározta, hogy valami maradandó emléket készít testvérének.

Robert és Brianna az esküvőjük után a United Airlines egyik gépén tartottak új-zélandi nászútjukra. Nem számítottak már különösebb meglepetésre, ezért alaposan elkerekedett a szemük, amikor a stewardess 130 darab üdvözlőkártyát és csokit adott át nekik. 

Kiderült, hogy amikor Brianna huga, Kelly megtudta, hogy egy szakaszon ugyanazon a gépen fognak utazni az ifjú párral, mindenképpen készülni akart számukra valami meglepetéssel. Hosszas töprengés után végül az üdvözlőkártyás megoldást választotta és a titkos akcióba a gép légiutas-kísérőit is bevonta. A stewardessek minden utasnak szétosztották az instrukciókkal ellátott kártyát és mindenki örömmel írt valami kedves gratulációt vagy éppen életre szóló tanácsot az ifjú párnak. A kártyákat a légiutas-kísérők összegyűjtötték, majd 130 db csoki bombon kíséretében átadták a meghatott Robertnek és Briannának, akiknek így bőven volt olvasnivalójuk az út hátralévő részére. 

(Forrás: ABCnews)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top