Család

Kiakadtak a szülők, mert az étterem azt kéri, viselkedjenek a gyerekeik

A biztonságra hivatkozik az étterem.

Sandeep Amin és családja a gloucesteri nepáli étteremben, a Nepalese Chefben akarták ünnepelni a férfi születésnapját, amikor azonban megérkeztek, a pincér az étlap mellé egy figyelmeztetést is letett az asztalukra, melyen a következő volt olvasható:

„Kérjük, hogy amennyiben kisgyermekkel érkezett, igyekezzen a zajt elfogadható szinten tartani, és ne engedje gyermekeit az étteremben rohangálni. Egyrészt ez igen veszélyes, hiszen a személyzet forró ételeket szolgál fel, másrészt pedig tiszteletlen a többi vendéggel szemben, akik vacsorázni szeretnének. Mind a dolgozóink, mind a vendégeink érdekében fenntartjuk a kiszolgálás megtagadásának jogát. Köszönjük.”

Fotó: Nepalese Chef/Facebook

A család a hétéves kislánnyal felháborodva távozott, hiszen állításuk szerint a lányka kifejezetten csendes típus, egyáltalán nem szokott problémát okozni. Az étterem vezetősége, bár sajnálja a történteket, kiáll az új irányelvek mellett. Ahogy mondták, valamennyi kisgyermekkel érkező vendégüket kérik a szabályok betartására. „A gyerekeket mindig nagy örömmel látjuk. Még nyalókát is adunk nekik” – tette hozzá az üzletvezető.

(via Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top