Család

Kihantolják az ablakból kiesett 3 éves kistarcsai kislányt

Egy vizsgálat végett kihantolják a 3 éves Panni holttestét, aki tavaly zuhant ki negyedik emeleti lakásuk ablakán, majd nem sokkal később életét vesztette. Kiderült, hogy valaki nagy mennyiségű alkoholt itatott a kislánnyal a halála előtt.

Több hónappal a temetése után kihantolják annak a kistarcsai kislánynak a holttestét, aki tavaly májusban kizuhant negyedik emeleti lakásuk ablakán, pár órával később pedig belehalt a sérülésekbe.

A tragédiáról korábban mi is beszámoltunk: a 3 éves Pannira keresztanyja vigyázott, amíg szülei dolgoztak. A felügyelettel megbízott nőnek viszont a végzetes napon hamarabb el kellett mennie, mint ahogy a szülők hazaértek volna, így magára hagyta a lakásban a 3 éves kislányt.

Azt feltételezik, hogy miután Panni felébredt, rájött, hogy senki nincs vele, nagyon megijedt, felöltözött, majd megpróbált az ajtón át kimenni a lakásból. A zár azonban nem engedett, ezért a pici az ablakhoz húzott egy széket, felmászott rá, és a mélybe zuhant – írja a Blikk.

A kislány szülei már nincsenek együtt, amióta kiderült, hogy az anya valószínűleg tudott arról, hogy kislánya rövid ideig egyedül marad, illetve hogy valaki nagy mennyiségű alkoholt adott Panninak a halála előtt.

„Ügyfelem mindenhez hozzájárul, ami imádott kislánya, Pannika halálának körülményeit végre tisztázhatja. Reményeink szerint a nyomozás már hamarosan lezárul, és kiderül, pontosan mi történt a kislánnyal, mielőtt kiesett az ablakból” – közölte a Blikkel dr. Lichy József, a kislány édesapjának ügyvédje.

Dr. Szeles Géza igazságügyi orvos szakértő szerint az exhumáláshoz nem kell a hozzátartozók beleegyezése. Az eljárást szigorú szabályok kötik, és csak orvos szakértő végezheti el, de az exhumálásnál jelen kell lennie például az ÁNTSZ egyik szakemberének is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top