Család

100 házas férfivel hált, és büszke rá

Egy reggeli műsorban mesélt házas férfiakkal való afférjairól a nő, aki sokkolta a nézőket.

A 47 éves Gweneth Lee a This Morning című műsorban mesélt arról, hogy több mint 100 házas férfival létesített szexuális viszonyt, amit egyáltalán nem szégyell, sőt büszke rájuk. A pénzügyi tanácsadó azt állítja, hogy a férfiak mindig hosszú, szexmentes házasságban élnek, ezért tulajdonképpen ő segített megoldani ezt a hiányt.

Lee elmondta, annak ellenére, hogy a férfiak, akikkel viszonya volt, házasok, nem érzi magát bűnösnek, amiért velük volt.

„Több férfi is elmondta nekem, akivel együtt voltam, hogy a velem való kapcsolata sokkal nyugodtabbá tette a feleségével való közös életét. A házasság próbatétel, lehetsz együtt a legcsodálatosabb emberrel, de 25 év után is megtartani az izgalmat nagyon nehéz.”

A műsor nézőit sokkolta Lee véleménye, ahogy társkereső szokásai is, rengeteg felháborító kommentet küldtek a Twitteren. Nos, valószínűleg ez az a kérdés, ami mindig nagy indulatokat fog kavarni, és sosem lesz teljes egyetértés.

Daily Star

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top