Család

Kerekesszékkel élhet újra teljes életet a csonka lábú kiskutya

Egy speciális, kisállatoknak készült kerekesszéknek hála, Loki, a csonka mellső lábakkal született csivava-beagle keverék végre olyan életet élhet, mint a többi, egészséges kiskutya.

Szomorú élete volt Lokinak, az Alabama Államban született keverék kiskutyának. 30 társával együtt egy olyan tenyésztőtől menekítették ki, aki horror körülmények között tartotta a kutyákat. És a túl közeli vérrokonok közötti tenyésztés miatt született például Loki is csonka mellső lábakkal. 

 

Ez sem akadályozta meg azonban Lokit abban, hogy optimistán lássa a jövő és jobb híján maradék két hátsó lábával evickéljen az állatmenhelyen, amely befogadta. A menhely honlapján figyelt fel Loki szomorú történetére egy New York-i fiatal pár, akik azonnal szerelembe estek a mozgássérült kiskutyával és befogadták magukhoz.

Az állatorvos tanácsára pedig egy speciális mini kerekesszéket is beszereztek neki, amivel tehermentesíthették Loki gerincét. Bár sok állat elutasítja az ilyen segédeszközöket, Loki nagyon örül a plusz kerekeknek, amelyek segítségével azóta boldogan futkároz az utcán a többi kutya után.

(Forrás: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top