Család

Újabb taggal bővül Nagy-Britannia legnagyobb családja

Most jelentették be: úton a 21. baba!

A 42 éves Susan Radford és férje, Noel 28 éve vannak együtt. Susan először 14 éves korában esett teherbe, majd négy év múlva, mikor nagykorú lett, össze is házasodtak. Tavaly, mikor huszadik babája, Archie megszületett, azt mondták, nem lesz több gyerekük, most azonban új és örömteli hírekkel szolgáltak: úton a 21. baba.

A kislány Chris (28), Sophie (23), Chloe (22), Jack (20), Daniel (18), Luke és Millie (16), Katie (14), James (13), Ellie (12), Aimee (11), Josh (10), Max (8), Tillie (7), Oscar (5), Casper (4), Hallie (2), Phoebe (13 hónapos) és Archie (6 hónapos) után érkezik.

Fotó: Sue Radford/Facebook

A kilencedik gyermek után az apán vazektómiát hajtottak végre (a férfi fogamzásgátlás drasztikus formája), később azonban meggondolták magukat, és visszafordították a folyamatot.

A család reggelente 9 liter tejet iszik meg és 3 liter narancslevet, mindezt három doboz zabpehellyel párosítva. És egy 25 személyes busszal közlekednek.

(via The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top