Család

Életveszélyes mentőmellényre figyelmeztet egy nagymama videója

Ezért sem szabad egy babát szem elől téveszteni a vízben

Egy aggódó washingtoni nagymama, Holly Mueller elképesztő videót osztott meg a Facebookon, melyen unokájával, a kis Marissával egy totyogóknak való mentőmellényt tesztelnek.

A videón a nagypapa először leméri, hogy a kislány mindössze 12 kilót nyom, azaz biztos, hogy jónak kell rá lennie a 22 kilóig hitelesített mentőmellénynek, majd az előírás szerint ráadja a ruhadarabot. Ezután a nagypapa, Daniel bemegy a medencébe, és ott várja Marissát, aki beugrik, és amint Daniel elengedi, a mentőmellény kiegyensúlyozatlansága miatt azonnal az arcára fordul. A mutatványt többször is megismétlik, mindig hasonló eredménnyel.

A videót két hét alatt 25 millióan látták, és az sem sokat javít az eszköz életveszélyes voltán, hogy – amint több kommentelő is rámutatott – ez egy ún. úszómellény, amelynek az a célja, hogy jól úszó embereknek segítsen. Kérdés persze, hogy akkor miért gyártják totyogóméretben.

(via Yahoo)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top