Család

Eltűnt egy 17 éves lány Komáromból

Már a rendőrség is keresi a 17 éves Császár Renátát, aki komáromi otthonából tűnt el múlt pénteken.

Körözési eljárást indított a rendőrség a 17 éves Császár Renáta eltűnésének ügyében, akit legutoljára június 22-én láttak, amikor kilépett komáromi otthonuk ajtaján. A fiatal lány azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik.

A rendőrség tájékoztatása szerint Császár Renáta 155 centiméter magas, szőke, göndör hajú, kék szemű. Eltűnésekor rózsaszínű cipőt, szürke, rózsaszín csíkos nadrágot, fehér ujjatlan pólót viselt.

Császár Renáta – Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Császár Renáta tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Komáromi Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-34-517-777-es hívószámon vagy a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top