Család

5 jel, hogy a párod már nem igazán szeret

A szakítás sosem derült égből villámcsapásként jön, megelőzik azért olyan jelek, amikből lehet sejteni, hogy már nem olyan jó együtt lenni. A következő öt jelre érdemes odafigyelni, és még időben kilépni a kapcsolatból, mielőtt szívszakadás lesz a vége.

1. Nem mutat érdeklődést irántad

Az egyik legnagyobb jel, hogy már nem érdekli a párodat, hogy mit csinálsz. Ha már meg sem kérdezi, mi volt veled aznap, vagy vállat von, ha azt látja, hogy valaki flörtöl veled, akkor itt az ideje, hogy elbeszélgessetek a kapcsolatról.

2. Minden rosszért téged okol

Az élete összes problémájáért te vagy a hibás. A saját boldogtalanságáért te vagy a felelős. Úgy érzi, visszafogod, és nem tud érvényesülni melletted.

3. Elkezdi kerülni a társaságodat

Hirtelen mindig késő estig kell dolgoznia, vagy nem akar magával vinni többé a baráti összejövetelekre, sőt még egy közös esti filmnézésre is nehéz rávenni. Valószínűleg már nem igazán akar veled lenni, és néha ez azt is jelenti sajnos, hogy már talált mást, akivel szívesen van együtt.

párkapcsolat szakítás jelek

Képünk illusztráció – Forrás: Unsplash

4. Nem szerepelsz a terveiben

Ha nem házasságban éltek, csak randiztok, akkor is megszokott dolog egy párkapcsolatban, hogy a pár tervezgeti a jövőjét együtt. Ám amikor azt látod, hogy a párod úgy beszél a jövőről, hogy abban nem vagy benne, akkor jobb lelépni, és megkeresni a hozzád való embert.

5. Gyakran megbánt, de végül mindig magadat hibáztatod

Tiszteletlen veled, hazudik vagy csak egyszerűen észre sem vesz… nos, akkor vége van a kapcsolatnak. Nem ezt a bánásmódot érdemled, és nem a te hibád. Vedd észre, hogy megérdemled a szeretetet, és lépj tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top